Shopping, klubb och mat

Börjar 8 på fredagar så det var fortfarande mörkt ute när vi var på väg till skolan (som ni ser på den första och andra bilden) men det börjar i alla fall bli lite ljusare så det är skönt! På eftermiddagen blev det fint väder, ganska varmt och soligt. Men eftersom det alltid är väldigt kallt på morgonen så måste man ändå ha vinterjacka på sig eftersom det tar mer än en timme till skolan. När vi slutade, vid 12:45, åkte Sofia, Rebbe, Shassi och jag in till Kingston för att shoppa lite. Sofia åtke hem efter en stund och sedan hittade jag, Rebbe och Shassi ett jättemysigt franskt fik. De hade hur goda drycker som helst och världens godaste baguetter. 
På kvällen var det Libertine som gällde. Det är en klubb inne i centrala London, nära Oxford street. Det var vår första gång ute här i London och kvällen blev väldigt lyckad. 
Idag har det inte hänt så mycket. Vid fyra-tiden träffades jag, Frida, Jonathan, Rebbe, Shassi, Måns och Tobbe inne i Twickenham och åt pizza. Det var en pizzeria där man fick 2 för 1, så det var i alla fall bra för oss!