Tjejkväll

Igår hade vi vår näst sista "klassfika" efter skolan?! Känns verkligen inte som att jag har varit här sen Januari. Har fortfarande blandade känslor gällande att vi snart åker hem igen...och aldrig komma tillbaka på samma sätt. Vet att jag kommer sakna London, men det ska bli skönt att komma hem. 
På kvällen kom Rebbe, Frida, Emma och Shassi över. Mina värdföräldrar är och campar, så vi hade tjejkväll hemma hos mig. Det var verkligen en riktigt bra kväll. Är så himla glad över att det just är de tjejerna som jag åkte hit med, och vi har verkligen kommit så närar varandra, på ett sätt som man inte skulle annars! 
Rebbe sov över här igår, så idag när vi vaknade bestämde vi oss för att göra amerikanska pannkanor. Dock hade vi ingen mjölk, inget smör och ingen sirap hemma hos mig, så vi gick hem till Rebbe och lånade lite, haha. Något som är riktigt jobbigt är att de inte har samma mått som oss, utan de har några helt andra som är mycket konstiga. Vi fick mäta allt i ml, men det funkade det med.